Lite kort om vampire

Här om dagen dök Vampire: the Masquerade 20-år-jubileumsupplaga-deluxe-extra-allt-edition ned i min epostbrevlåda som någon slags digital bok, så jag tänkte att här har vi ett klockrent Boningeninlägg!  Retro och nostalgi är otroligt poppis inom rollspelssvängen (jämför med tex sinkadusmåndag på piruett) samtidigt som nyhetsbevakning och recensioner också står högt i kurs.

Den här posten skulle bli lite av alla dessa saker men det globala datornätverket ville annorlunda. Eller snarare, en liten webbsida beslutade sig för att jag minsann inte skulle få nån pdf. DriveThruRpg är kanske den sämsta kommersiella sidan jag någonsin har använt,och då har jag handlat på sidor där man mailar in sin order och sätter in pengar på ett bankgirokonto som tillhör nån random Patrik i Linköping.

Sidan är ful, svårnavigerad, ointuitiv och motverkar all slags försök att handla.

Efter mycket om och men lyckades jag slå in min kod och checka ut men nu kan jag inte ladda hem speljäven. Det dyker upp en liten popup där det står “Your download will begin shortly…” Sedan händer inget mer. Jag har testat tre browsers och två datorer, det är dessutom skitsvårt att hitta tillbaka till nedladdningslänken när man loggar in på DriveThruRPG.

Så ni får helt enkelt vänta på att den analoga upplagan av spelet masar sig hit från staterna innan jag kan berätta om det är bättre eller sämre än 2:nd ed.

2 thoughts on “Lite kort om vampire”

  1. Jag håller med. Det är tråkigt att Drive Thru RPG/RPGnow inte fungerar bättre. Har ofta varit med om att saker inte laddats ned ordentligt, eller att det krävts flera försök. Däremot tycker jag inte att det är jättesvårt att komma åt nedladdningen igen. My Account>Show all orders

  2. I ärlighetens namn så förstod jag inte att det fanns navigation jag skulle bry mig om i headern, efter som resten av sidan ser helt annorlunda ut. Fick ner spelet i fredags natt men har inte hunnit kolla i det.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.