Här är våra vinnare

ggnome13

I år röstade 318 personer. Årets jämnaste kategori var utan tvekan “kommunikatör” där det skilde mindre än fyra procentenheter mellan vinnaren och trean. Nu är omröstningen över, och vi har den stora glädjen att presentera årets vinnare. Andelen röster anges inom parentes, blankröster inte inräknade.

Årets konstruktör 2013: Tomas Härenstam (38,1%)

Årets illustratör 2013: Peter Bergting (36,6%)

Årets kommunikatör 2013: Alexander Hallberg/GothCon (28,3%)

Årets svenska spel 2013: Spelet om Morwhayle (36,5%)

Årets utländska spel 2013: Numenera (10,4%)

Ett stort grattis till segrarna och till alla nominerade, och ett stort tack till alla som röstade. I vår bok är ni alla vinnare.

2 thoughts on “Här är våra vinnare”

  1. Stort tack till alla som röstade på mig och konventet, känns kul och angeläget att bli uppmärksammad för vårt arbete med jämställdhet. Vi har bara tagit några små stapplande steg på vägen men vi är fast beslutna att vandra till vägs ände. Hoppas många fler delar våra värderingar och vill hjälpa till med att skapa ett konvent som är öppet och inbjudande för alla, något som är bra för konventsbesökarna och spelsverige i allmänhet.

  2. Grymt kul med Guldgnomer! Tack till alla som röstade på oss och våra spel. Kul att få en personlig utmärkelse förstås – men jag vill passa på att poängtera att rollspelsmakande i högsta grad är en kollektiv verksamhet för Fria Ligan. Att vi är flera om att dra lasset är nog vår viktigaste styrka!

    /Tomas, för Fria Ligan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.