Diana Jones Award 2011


Årets nomineringar till The Diana Jones Award 2011 har utannonserats. Vinnaren kommer att meddelas 3 augusti på GenCon. De nominerade är rollspelen, Dresden Files, Fiasco och Freemarket tillsammans med brädspelen Catacombs och Escape from the Aliens in Outer Space.

Oavsett vem som vinner är alla värda att spela och uppleva. The Diana Jones Award är verkligen ett pris som inger känsla av uppfinningsrikedom och kvalitet. Själv har jag egentligen inte spelat något av dem men sannolikheten att jag nu köper dem har ökat ofantligt. När det gäller rollspelen gör det ont att de ska vara så galet dyrt att beställa från USA.

3 thoughts on “Diana Jones Award 2011”

    1. Var inne och tittade på nomineringarna. Galet många är det, väldigt svårt att avgöra också. Kommer man inte bara att rösta på de moduler, böcker och rollspel som man själv äger / spelat?

      Vet att folk brukar klaga på Origins priser, där besökarna röstar, för att alltid Fluxx vinner, då det är det enda spelet alla känner igen. Tror ändå att jag föredrar jurysystemet. Eller har majoriteten kanske ändå rätt.

      Själv kände jag att Diana Jones lista var lite tyngre men också svårare. Guldpalmen möter MTW Music Awards kanske?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.