Vafalls?

Det smällde precis till i min brevlåda. Utopi nr 6. Tidningen såg så tjock och mustig ut att allt annat fick skjutas på framtiden. Peter Bergtings Morwhayle, Karl Johnssons Vei (inte att förväxla med Karl Johans Vei mellan Sverige och Norge) och Nancy Peñas våldsamt stämningsfulla Havets Gille. Ändå känns tidningen tom.

Lars Krantz, vad händer med Falköping?

7 thoughts on “Vafalls?”

  1. Jag vet! Förlåt. Jag arbetar med boken just i detta nu faktiskt. Jag kände att jag ville göra längre historier än vad som kunde vara med i Utopi så vi kom överens om jag och Fabian att jag gör på mitt eget vis så kommer den Svarta Jorden ut som bok senare. Jag har sammanlagt gjort nittio sidor nu och jag räknar med att den kanske blir dubbelt så lång. Jag tror att den historien som jag håller på med nu blir runt fyrtio sidor. Två tidigare Utopi-avsnitt kommer att bli längre än vad dom var i antologin. Den som var med i Utopi nr5 som heter Uppvaknande har nu gått från att vara 12 sidor till att bli 18 sidor. Den kändes alldeles för komprimerad tidigare.

  2. Jag har bara hunnit att läsa Karls serie och den var skitbra! Jag tyckte allt annat såg riktigt snyggt ut också men har som sagt inte läst det än.

    1. Några gråmumrikar*, en drake som eldar upp ett träd, Malda och en gammal bok. Profetian hette avsnittet.
      __
      * jag vet inte vad de heter, men det är så de ser ut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.