Dagens Grymkäft: Ha det så kul?

Om din dungeon är så fattig att spelarna känner sig sugna på att låtsas spela bowling, förtjänar ni faktiskt allihopa att stoppa era fingrar i hål med förgiftade spikar.

Fällan är lite roligare och en smula mer logisk  om man tänker sig den på engelska. Inte för att det är en ursäkt för att fantisera ihop fotsvett i små rödsvarta skor med kardborrknäppning. Träta en stund om vilken färdighet man använder för att se hur många käglor som faller. Vuxna människor! Hoppas era äventyrare i varje fall får vara med om discobowling…

Byt hobby?

Två döskallar.

5 thoughts on “Dagens Grymkäft: Ha det så kul?”

  1. Som gammal bowlare måste jag ändå uttala mig om denna fälla. Det skulle vara omöjligt att gå på denna fälla, när man tar upp ett bowlingklot kör man inte ner fingrarna med fart. Enda möjlighet till dödlighet vore ett extremt potent gift.

  2. Det är en väldigt bra frågan vem som discobowlar i fantasy. Jag tänker möjligen att det är ett försök från herr Grymkäft att nå ut till andra genres t.ex. high school miljön där bowling är vanligt förekommande. Inte ens där skulle dock denna meningslösa fälla platsa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.