Vad hände sedan?

Nu har det gått en månad sedan Teknochock släpptes, och det är dags för en första lägesuppdatering. Spelet har fått genomgående positiv respons även om – det ska sägas – graden av positivitet har varierat.

Indierummet Nordnordost menar att spelet är en nostalgichock, och liknar det vid nittiotalet på steroider.

Speltidningen saknar stats för fiender och spelledarpersoner, men uppskattar färgcirkeln och de förenklade SLP-formulären.

Spelet har provspelats hos Tärningen Avgör och på Dragon’s Lair. Spelrapporter därifrån finns att läsa på rollspel.nu.

Försäljningen har gått sådär. Förmodligen verkar Widget-shopen en smula avskräckande, men tvärt emot vad man kan tro är den helt legit.  Under tiden har rollspelsgruvan, den hemliga plats under boningens högkvarter där nya fantasier bryts fram ur hälleberget, jobbat oregelbundna arbetstider. Ett flertal nya äventyr är på väg; såväl omarbetade klassiker som glänsande nya – men inte moderna – skapelser. Dessutom har planer börjat smidas inför Stockholms Spelkonvent.

Vi ses i rännstenen!

6 thoughts on “Vad hände sedan?”

      1. Lite oklart – tror de inte var sugna på cyberpunk, el iaf inte alla. Ska bli skönt att komma iväg – EP skulle man ju också velat spela men det kanske blir i framtiden och kanske med egna regler – vem vet…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.