Blod, brons och mer därtill

Som du kanske eller kanske inte märkt har vi inte uppdaterat boningen lika flitigt under våren som tidigare. Anledningen är inte lathet, vilket man först skulle kunna tro. Snarare är det tvärt om. I våra hemliga mörka kammare håller vi nämligen på att gräva fram ett helt nytt spel ur fantasins urberg. Blood & Bronze.

Förhoppningen är att kunna visa upp en prototyp lagom till sidan firar treårsjubileum.

Samtidigt med att Blood & Bronze växer fram, blir det också allt tydligare att Teknochock har en hel del skavanker. När Blood & Bronze är klart blir nästa steg att damma av den gamla cyberpunkaren. Därför kommer Teknochock i nuvarande form snart sluta säljas – det känns konstigt att ta betalt för en produkt som man inte är helt nöjd med. I det nya Teknochock – med projektnamn Overclock – blir det ett tydligare fokus på implantat. Dessutom fjärmar vi oss ännu mer från den långtråkiga transhumanismen och närmar och den mycket mer spännande dehumaniseringen och religiös mystik.

Jag kommer vara på Lincon tillsammans med Micke Bergamotte och Faun, för att hjälpa dem kränga deras läckra skräp-bok och prata skit. Kom gärna förbi Hyperpyrexia Press och säg hej.

2 thoughts on “Blod, brons och mer därtill”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.